Значення мотиваційного аспекту у вивченні іноземної мови студентами-медиками - Орел-Халік, Юлія Владиславівна; Посторонко, А. А. (Львівська педагогічна спільнота, 2019)
Відсутність мотивації перешкоджає вивченню англійської мови, а її незнання є не лише завадою у співпраці вчених-медиків з різних країн, а й значною перепоною на шляху отримання більш точних та ширших фахових знань. Одним з головних завдань є створення умов для розвитку мотивації студентів молодших курсів на вивчення та вдосконалення англійської мови.
Keywords: професійна педагогіка; студенти-медики; мотиваційний аспект; вивчення іноземної мови