Особливості клінічної фармакології у вагітних : електронний посіб. для сам. роботи провізорів-інтернів зі спец. «Загальна фармація» - Білай, Іван Михайлович; Михайлюк, Євгеній Олегович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
Електронний посібник присвячено формуванню у провізорів-інтернів принципів клінічної фармації, раціональному вибору лікарських засобів при фармакотерапії вагітних та лактуючих жінок. Призначений для очного та дистанційного навчання провізорів-інтернів зі спеціальності «Загальна фармація».