Особливості дистанційного викладання у вищій школі в залежності від способу сприйняття інформації та психотипу студентів - Акімова, Лілія Сергіївна; Кошля, Олена Володимирівна (My University, 2025)
Завдання вищої школи - направити величезний масив інформації, одержуваної з різних джерел на шлях її структуризації, розуміння, осмислення та використання на практиці. Для виконання цих задач необхідним є не тільки інформаційне наповнення матеріалу лекцій, семінарів та практичних занять, а ще і такі форми та методи представлення інформації, які допоможуть її адекватно засвоювати, запамʼятовувати та відтворювати.