Організація самостійної роботи лікарів-інтернів на кафедрі терапевтичної стоматології - Кокарь, Оксана Олександрівна; Любомирська, Таісія Ростиславівна (Тернопіль: ТДМУ, 2018)
Вступ. Інтеграція України в Європейський освітній простір потребує зміни в організації навчального процесу[2]. Важливими аспектами організації навчального процесу є удосконалення педагогічних технологій, спрямо- ваних на ефективне професійне навчання з урахуванням індивідуальних особливостей та розвиток самостійного мислення; використання сучасних інформаційно-комунікативних технологій (ІКТ); створення умов для самостійного здобуття знань. В сучасних умовах самостійна робота набуває особливої ролі. Оволодіння навичками самостійної роботи навчає лікарів -інтернів працювати з численними джерелами інформації, активізує пізнавальну діяльність майбутнього спеціаліста, робить більш усвідомленим засвоєння навчального матеріалу[1]. Самостійна робота сприяє поглибленню і розширенню знань, формуванню інтересу до пізнавальної діяльності, оволодінню прийомами процесу пізнання, розвитку пізнавальних здібностей.
Keywords: тези