Аналіз сучасних методів фізичної терапії при лікуванні пацієнтів з грижею у поперековому відділі хребта - Гурєєва, Антоніна Михайлівна; Шаповалова, Ірина Володимирівна; Онищенко, І. (My University, 2023)
Біль у поперековому відділі хребта (ПВХ) є дуже розповсюдженим. Періодичний больовий синдром у ПВХ виникає у 87-90% сучасних жителів.