Дослідження гідроксикоричних кислот квіток махрових сортів соняшника однорічного - Ткаченко, Ю. С.; Рудник, Анна Михайлівна (My University, 2023)
Метою нашої роботи стало дослідження складу та вмісту гідроксикоричних кислот у язичкових квітках соняшника однорічного сортів «Ведмежатко» (Teddy bear) та «Помаранчеве сонце», для оцінки можливості використання цієї сировини як лікарської.
Keywords: соняшник однорічний; квітки, гідроксикоричні кислоти