Психоемоційний та вегетативний стан лікарів-інтернів на початку професійної діяльності - Кривенко, Віталій Іванович; Федорова, Олена Петрівна; Пахомова, Світлана Петрівна; Непрядкіна, Ірина Василівна; Качан, Ігор Сергійович; Kryvenko, V. I.; Fedorova, O. P.; Pachomova, S. P.; Nepryadkina, I. V.; Kachan, I. S. (Тернопіль : ТДМУ, 2017)
У статті розглянуті питання адаптації молодих фахівців до початку трудової діяльності. Проведена оцінка наявності проявів депресії та вегетативної дисфункції при проходженні інтернатури на заочному періоді навчання. Запропоновані методи корекції психоемоційного стану молодих фахівців. The article is devoted to adaptation of young specialists at the beginning of their professional activity. The assessment of presence of depression and vegetative dysfunction was made during the internship at extramural learning. The correction methods were proposed for prevention the psychoemotional disturbances.
Psyhoemotional and vegetative status of interns at the beginning of its professional activity
Keywords: післядипломна освіта; психоемоційний стан; інтернатура; кафедра сімейної медицини; вегетативна дисфункція; лікарі-інтерни