Недосконалість правового регулювання приватної медичної діяльності в Україні - Кіндрат, О. А. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження. Дослідження законодавчої бази, що регламентує діяльність медичних установ недержавної форми власності в Україні та оцінка їх поточної актуальності.
Keywords: тези доповідей