Метод ранньої діагностики серцево-судинних порушень у дітей, хворих на цукровий діабет - Леженко, Геннадій Олександрович; Пашкова, Олена Єгорівна; Самойлик, Катерина Валеріївна (My University, 2024)
Мета. Провести стратифікацію гемодинамічних фенотипів у дітей, хворих на цукровий діабет, та частоту, з якою вони зустрічаються, в залежності від тривалості перебігу захворювання.
Keywords: цукровий діабет; підлітки; гемодинаміка; серцево-судинна система