Особливості нормативно-правового регулювання професії трансплант-координатора - Короніна, В. Р. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження: дослідити інформацію щодо стану сучасної професії трансплант-координатор та її розвитку на даному етапі у галузі трансплантології медицини, виявлення проблем та способів їх вирішення
Keywords: тези доповідей