Синтез, реакції та фізико-хімічні властивості похідних 7-β-гідроксиетил-3-метил-8-тіоксантину - Романенко, Микола Іванович; Пахомова, Ольга Олександрівна; Макоїд, Ольга Борисівна; Милова, А. О. (My University, 2013)
Розробленo методи синтезу не описаних раніше похідних 7-b-гідроксіетил-3-метил-8-тіоксантину та 8-метил-2,3-дигідро-1,3-тіазоло[2,3-f]ксантину. Разработаны методы синтеза не описанных ранее производных 7-b-гидроксиэтил-3-метил- 8-тиоксантина и 8-метил-2,3-дигидро-1,3-тиазоло[2,3- f]ксантина. Methods of synthesis of previously undescribed derivatives 7-b-hydroxy-3-methyl-8-tioxanthine and 8-methyl-2,3-dihydro-1,3-thiazolo[2,3-f]xanthine.