Бюлетень нових надходжень 2015, травень-червень - Желябіна, Ірина Анатоліївна; Довженко, Олена Михайлівна (My University, 2015)
Бюлетень нових надходжень інформує користувачів про видання (в т.ч. електронні), що надійшли до бібліотеки у травні-червні 2015 року.