Товщина стінок шлуночків та міжшлуночкової перегородки серця щурів в нормі та після внутрішньоутробної дії антигену - Григор'єва, Олена Анатоліївна; Чернявський, Артур Валерійович (Тернопіль : «Укрмедкнига», 2018)
Внутрішньоутробні інфекції є на сьогодні однією з причин розвитку синдрому недиференційованої дисплазії сполучної тканини серця. Антенатальний вплив антигенів на формування сполучнотканинного каркасу серця вивчено недостатньо та вимагає подальшого дослідження. Мета роботи. Визначити особливості товщини стінок шлуночків та міжшлуночкової перегородки серця щурів в нормі та після внутрішньоутробної дії антигену.
Keywords: внутрішньоутробні інфекції; щури