Використання Agile-методології при розробці онлайн-курсів у системі сучасної вищої освіти - Круть, Юрій Якович; Павлюченко, Михайло Іванович; Слинько, Ольга Михайлівна; Праховнiк, Н. А.; Павлюченко, І. М. (Тернопіль : ТДМУ, 2018)
Вступ. Стан та рівень сучасної вищої освіти потребує постійної інтенсивної модернізації та моніторингу основних трендів її розвитку за світовим досвідом. Сучасне програмне забезпечення з кожним днем стає все більш оптимізованим і доступним для розуміння. Саме тому все більша кількість студентів, в тому числі й ті, що не мають прямого відношення до системи освіти у напрямку IT технологій, вітають впровадження сучасних методологій розробки програмного забезпечення як важливу частину в системі освітнього процесу у вищих навчальних закладах.
Keywords: тези