Гігієна та екологія - Севальнєв, Анатолій Іванович; Сушко, Юрій Дмитрович; Торгун, Вячеслав Петрович; Кірсанова, Олена Валентинівна; Соколовська, Ірина Анатоліївна; Куцак, Алла Валеріївна; Федорченко, Руслана Анатоліївна; Шаравара, Лариса Павлівна (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Довідник для студента з вивчення дисципліни «Гігієна та екологія» складений на основі діючого навчального плану та програми з навчальної дисципліни «Гігієна та екологія» для студентів вищих медичних навчальних закладів III-IV рівнів акредитації. Містить відомості щодо структури, мети та завдань дисципліни, структуру залікових кредитів, тематичні плани практичних занять і самостійної роботи студентів, перелік практичних навичок, перелік програмних питань, що вносяться на підсумковий модульний контроль, перелік джерел інформації, шкалу конвертації балів за дисципліну у традиційну (національну) оцінку. Призначений для студентів 3 курсу медичного факультету, які навчаються за спеціальністю 7.110101 – «Лікувальна справа».