Фармацевтична хімія. Змістовний модуль 3.1. Фізичні та фізико-хімічні методи аналізу лікарських речовин і лікарських форм - Моряк, Зінаїда Броніславівна; Скорина, Дмитро Юрійович; Шабельник, Костянтин Петрович; Парнюк, Наталя Вікторівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Поданий навчально-методичний посібник з фармацевтичної хімії складено з урахуванням вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу у вищих медичних та фармацевтичних навчальних закладах III-IV рівнів акредитації. Посібник призначений для викладачів, які навчають студентів IV курсу спеціальності «Фармація» очної (денної) форми навчання.