Комплекс системного та місцевого лікування грибкових захворювань тварин - Хоменко, К. В.; Бушуєва, Інна Володимирівна; Полова, Ж. М. (Харків : НФаУ, 2023)
Метою роботи стало визначення найважливіших заходів терапії для системного і місцевого протигрибкового лікування тварин.