Дистанційна форма викладання предмету «Соціальна медицина, організація та економіка охорони здоров'я» на 6-х курсах медичних факультетів - Таранов, Володимир Володимирович (Запорізький державний медичний університет, 2021)
На кафедрі впроваджено дистанційну форму викладання предмету «Соціальна медицина, організація та економіка охорони здоров'я» на базі MS Teаms. Навчальний процес складається з 8 тем практичних занять, розподілених на 2 модулі, 11 тем СРС та блоку тестових завдань для підготовки до ліцензійного іспиту «КРОК-2». Студентам надсилаються відповідні навчально-методичні матеріали.
Keywords: дистанційна форма викладання; соціальна медицина