Профілактика затримки росту плода у вагітних з хронічною артеріальною гіпертензією - Дейніченко, Олена Валеріївна; Круть, Юрій Якович; Сюсюка, Володимир Григорович (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета дослідження – оцінити ефективності використанням аспірину у дозі 150 мг/добу, як монопрофілактики затримки росту плода у вагітних з хронічною артеріальною гіпертензією.
Keywords: тези доповідей