Вади розвитку сечостатевих органів як причина урологічних патологій - Бачурін, Віктор Іванович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
У посібнику для самостійної роботи студентів ІV курсу медичних факультетів представлено теоретичний матеріал за темою, практичні завдання та тестовий контроль знань.