Оцінка рухливості суглобів у дітей, хворих на цукровий діабет 1 типу - Сивогривова, Катерина Богданівна (My University, 2024)
Мета роботи:оцінка рухливості суглобів у дітей, хворих на цукровий діабет 1 типу, в залежності від стану глікемічного контролю.