Фармацевтична технологія : навч. посіб. до практ. занять для слухачів вторинної спеціалізації «Асистент фармацевта» - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Навчальний посібник «Фармацевтична технологія до практичних занять для слухачів вторинної спеціалізації «Асистент фармацевта» складений відповідно до плану та програми підготовки асистентів фармацевтів на курсі вторинної спеціалізації у Запорізькому державному медико-фармацевтичному університеті, робочого навчального плану та робочої програми «Фармацевтична технологія». У посібнику надається інформація для підготовки до практичних занять з питань фармацевтичної опіки та інформаційно-просвітницької роботи з населенням та особливостей виготовлення лікарських (косметичних) форм різного типу дисперсної системи і гомеопатичних засобів в умовах аптек.
Keywords: фармацевтична технологія; асистенти фармацевта; практика