Клиническая эффективность использования Герпификса в лечении больных простым герпесом - Дюдюн, А. Д.; Федотов, В. П.; Горбунцов, В. В.; Полион, Н. Н.; Лубковский, В. А.; Коса, Н. В.; Сизонов, В. А.; Dyudyun, A. D.; Fedotov, V. P.; Gorbuntsov, V. V.; Polyon, N. N.; Lubkovsky, V. A.; et al. (My University, 2011)
Досліджено ефективність і можливість побічних ефектів при застосуванні приладу Герпіфікс для лікування хворих на ВПГ 1 та 2 типів. На підставі даних дослідження 96 пацієнтів зроблено висновок про те, що лікування пацієнтів з ВПГ із застосуванням приладу Герпіфікс є ефективним, неінвазивним, безпечним методом терапії, який не має будь-яких побічних ефектів. Efficiency and possibility of side effects as a result of application of Herpifix device for treatment of patients with HSV 1 and 2 types are explored. On the basis of the information on examining 96 patients a conclusion is done that treatment of herpes patients with the use of Herpifix device is effective, noninvasive, safe method of therapy, which has no side effects.
Клінічна ефективність використовування Герпіфіксу в лікуванні хворих на простий герпес
Clinical efficiency of Herpifix use in treatment of patients with herpes simplex