Особливості викладання медичної протозоології - Ємець, Тетяна Іванівна; Приходько, Олександр Борисович (Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського, 2009)
Зростання паразитарних хвороб та підвищення стандартів освіти потребують від викладачів вузів покрашення методики навчання студентів. Рост паразитарных заболеваний и повышение стандартов образования требуют от преподавателей вузов улучшения методики обучения студентов. Growth parasitical diseases and increasing of educational standards demands of better methods of teaching of students.
Keywords: матеріали конференцій; паразитарні захворювання; медична протозоологія; викладання; паразитарные заболевания; медицинская протозоология; преподавание; parasitical diseases; medical protozoology; teaching