Клініко-сероварні паралелі ешерихіозу у дітей - Пахольчук, Тетяна Миколаївна; Усачова, Олена Віталіївна; Сіліна, Єлизавета Андріївна; Конакова, Ольга Володимирівна; Дралова, Олександра Анатоліївна; Печугіна, В. В.; Матвеєва, Т. Б.; Гінзбург, Р. М. (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Інвазивні діареї, як наслідок ешерихіозу, й до тепер залишаються однією з найсерйозніших проблем гострих кишкових інфекцій у дітей. Мета: проаналізувати клініко-сероварні особливості ешерихіозів у дітей, які мешкають в Запорізькій області.
Keywords: ешерихіоз; серологічна діагностика; діти