Доступність стоматологічної допомоги населенню працездатного віку і причини несвоєчасного звернення до лікарів-стоматологів - Клименко, Вікторія Іванівна; Смірнова, Ірина Віталіївна; Збарах, О. О.; Сидоренко, Олександр Олександрович (Тернопіль: Укрмедкнига, 2017)
Покращення стоматологічного здоров’я населення України залишається єдиним із першочергових завдань, так як по визначенню ВОЗ стоматологічне здоров’я є інтегральним показником соціально-економічного розвитку суспільства, рівня добробуту і культури населення.
Keywords: тези