Професійно-орієнтоване навчання фармацевтів-інтернів - Білай, Іван Михайлович; Білай, Андрій Іванович (My University, 2024)
Професійно-орієнтоване навчання є однією з основних тенденцій освіти фармацевтів-інтернів. Професійна ідентичність формується на основі раціонального навчання та професійної діяльності фармацевтів-інтернів в умовах певного середовища та умов досягання поставленої мети.
Keywords: тези доповідей