Особливості викладання латинської мови та медичної термінології в групах іноземних студентів з російською мовою навчання - Хабарова, Олена Олегівна; Khabarova, O. O. (НФаУ, 2016)
У статті досліджено особливості викладання латинської мови та медичної термінології в групах іноземних студентів з російською мовою навчання. Для досягнення мети визначено завдання: з’ясувати та описати основні особливості викладання латинської мови та медичної термінології в групах іноземних студентів з російською мовою навчання. Визначено, що вивчення латинської мови в російськомовному оточенні вимагає дуже напруженої роботи як із боку студентів, так і з боку викладача, студенти-іноземці мають збагнути, що знання латинської мови є дуже важливим значущим фактором для їхнього майбутнього професійного та культурного зросту. The article deals with the features of Latin medical terminology teaching in groups of foreign students with Russian language of study . For purpose achieving there is the task: to determine and describe the main features of Latin medical terminology teaching in groups of foreign students with Russian language of study. It is stated that the study of Latin in the Russian-speaking environment requires very hard work both by the students and by the teacher, foreign students have to understand that knowledge of Latin is a very important factor for their future professional and cultural growth.
Features of Latin medical terminology teaching in groups of foreign students with Russian language of study
Keywords: медична термінологія; методика викладання; педагогічна майстерність; професійний інтерес; міжпредметні зв’язки; культурологічний аспект; medical terminology; methodology; teaching; teaching skills; professional interes; interdisciplinary communication; cultural aspect