Схема складання клінічної історії хвороби з оцінкою результатів дослідження та діючими протоколами діагностики урологічних захворювань - Довбиш, Михайло Афанасійович (Запорізький державний медичний університет, 2017)
У посібнику для самостійної роботи студентів ІІІ та ІV курсу медичних факультетів представлено схему курації та обстеження урологічного хворого згідно діючих протоколів діагностики для послідовного складання клінічної історії хвороби.