ЗДМФУ на конференціях та майданчиках наукових форумів 2023 року - Каминіна, Ірина Валентинівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, Наукова бібліотека, 2024)
Бібліографічний покажчик є електронним виданням, відображеним в Інституціональному репозиторії ЗДМФУ.
Keywords: конференція