Застосування фармако-технологічних досліджень у прогнозуванні біофармацевтичних параметрів якості супозиторіїв екстемпорального виготовлення з антигіпертензивною дією - Гудзь, Р. С.; Курінний, Антон Валерійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета роботи: провести окремі фармако-технологічні випробування для визначення достатньої якості супозиторіїв еналаприлу малеату екстемпорального виготовлення з використанням готових лікарських засобів (таблеток) в якості активного компоненту.
Keywords: тези доповідей