Ефективність застосування ліполітичних засобів в лікуванні целюліту у жінок - Даскалєску, М. В.; Крайдашенко, Олег Вікторович (Х. : НФаУ, 2023)
Мета дослідження: вивчити ефективність використання ліполітичних лікарських засобів в лікуванні целюліту у жінок.
Keywords: тези доповідей