Ультрафіолетове випромінювання. Гігієнічні аспекти його використання в медицині : навч.-метод. посібник до практ. занять - Севальнєв, Анатолій Іванович; Гребняк, Микола Петрович; Федорченко, Руслана Анатоліївна; Кірсанова, Олена Валентинівна; Куцак, Алла Валеріївна; Шаравара, Лариса Павлівна; Соколовська, Ірина Анатоліївна; Волкова, Юлія Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Навчально-методичний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів складений згідно з вимогами програми навчальної дисципліни «Гігієна та екологія» для спеціальності 222 «Медицина» та 226 «Фармація». У посібнику викладено навчально-методичний матеріал, який може використовуватися при підготовці до занять з розділів «Гігієна лікувально-профілактичних закладів», «Гігієна дітей та підлітків», «Гігієна навколишнього середовища». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню знань з біотичної та абіотичної дії ультрафіолетового опромінення, гігієнічних аспектів його використання у медицині та фармації, профілактиці сонячного голодування та антенатальної і постнатальної профілактиці рахіту.