Взаємозв’язок вегетативних порушень та стану ферокінетики у хворих на ішемічну хворобу серця, асоційовану із залізодефіцитом - Михайловська, Наталія Сергіївна; Коновалова, М. О. (Рівне : ЦФЕНД, 2023)
Мета роботи – встановити взаємозв’язки між станом вегетативної нервової системи та показниками ферокінетики у хворих на ІХС із супутнім ЗД.