Сучасні методи фізичної терапії у вирішенні проблеми зайвої ваги - Чмара, Д. В. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Актуальність проблеми. Проблема ожиріння та надмірної ваги актуальна в 21 столітті як ніколи раніше.2020 став роком що особливо вплинув на сумну статистику. Всесвітня пандемія, локдаун, дистанційна робота та стрес призводять до «заїдання» кризи висококалорійною їжею.
Keywords: тези