Псевдорак кожи (клиническая лекция) - Федотов, В. П.; Fedotov, V. P.; Федотов, Валерій Павлович (My University, 2015)
На основе многолетних личных исследований и критического анализа значительно числа источников литературы автором доступно, целостно и методично изложен такой сложный и недостаточно разобранный вопрос, как проблема псевдорака кожи. На основі багаторічних особистих досліджень і критичного аналізу значного числа джерел літератури автором доступно, цілісно і методично викладено тaкe складне і недостатньо розібране питання, як проблема псевдораку шкіри. On basis of many years of personal research and critical analysis of a significant number of sources of literature, the author intelligibly, completely and methodically set out such a complex and insufficiently investigated question as the problem of pseudocancerous states of the skin.
Псевдорак шкіри (клінічна лекція)
Pseudocancerous states of the skin (a clinical lecture)
Keywords: псевдорак кожи; клинические проявления; лечение; псевдорак шкіри; клінічні прояви; лікування; pseudocancerous states of the skin; clinical manifestations; treatment