Вплив рівня тривожності на студентів вишу - Стець, В. Р. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження: визначити рівень особистісної та ситуативної тривожності у студентів вишу. Матеріали і методи: в опитуванні приймали участь 37 студентів віком 18-23 роки. Використовували платформуGoogleFormsі«Шкалу тривоги Спілбергера-Ханіна». Опитувальник складався із 40 питань стосовно ситуативної і особистісної тривожністі. Для виконання цієї методики учасникам було надіслано таблицю з питаннями та варіантами відповідей, які мали шкальну оцінку. Анкета дозволила оцінити рівень особистісної тривожності, тобто риси характеру, яка демонструє придбану поведінкову позицію людини щодо сприйняття об‘єктивно безпечних обставин хибно погрожуючими.
Keywords: тези