Тяглість української новелістичної традиції : збірка «Три лини для Марії» Сергія Осоки - Турган, Ольга Дмитрівна (My University, 2024)
Колективна монографія увібрала актуальні аспекти українознавчих наук вищої медичної освіти. Особливий акцент зроблено на визначних персоналіях, що репрезентують найрізноманітніші сфери гуманітарного спектру. Розрахована на викладачів ВНЗ, аспірантів, докторантів та широкі кола студентів.