Індивідуальні програми реабілітації військовослужбовців з міофасціальними больовими синдромами травматичної етіології - Касапов, О.; Рєзнік, А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження – формування індивідуальних програм реабілітації військовослужбовців з міофасціальними больовими синдромами травматичної етіології.
Keywords: тези доповідей