Автоматизація преаналітичного етапу – запорука безпомилкових результатів - Гриниха, Я. І. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Вивчення преаналітичного етапу згідно до стандарту ISO 15189 «Медичні лабораторії. Вимоги до якості і компетентності».
Keywords: тези доповідей