Діагностика та лікування в протитуберкульозному стаціонарі хворих з туберкульозом на фоні віл-інфекції у запорізькому регіоні - Скороходова, Наталя Олегівна; Сагайдак, Тетяна Костянтинівна (My University, 2025)
В Україні, як і у всьому світі, відбувається активне поширення та пізнє виявлення ВІЛ-інфекції. Стандартні методи лабораторної діагностики не можуть забезпечити якісну ранню діагностику хвороби.
Keywords: тези доповідей