Інтеграція навчального процесу – основа ефективності кредитно-модульної системи навчання - Пахольчук, Ольга Петрівна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Проблема інтеграції навчального процесу в останні роки набула актуальності в зв’язку із реформою вищої медичної освіти та переходом на нові навчальні плани підготовки фахівців у вищих медичних навчальних закладах України. Педагогічний процес в медичному навчальному закладі підпорядкований одній меті – підготувати лікаря. А тим паче зараз, коли мова ведеться відносно підготовки лікаря загальної практики. Сприяти вирішенню цієї задачі повинні всі ланки навчання.
Keywords: тези доповідей