Організація навчального процесу на кафедрі акушерства, гінекології та репродуктивної медицини ФПО в умовах пандемії - Авраменко, Наталія Вікторівна; Барковський, Дмитро Євгенович; Нікіфоров, Олег Анатолійович; Губка, Тетяна Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Навесні 2020 року у світі склалась ситуація яка спонукала наш Запорізький державний медичний університет перейти на нові рейки навчального процесу з впровадженням інноваційних технологій. Кафедра акушерства, гінекології та репродуктивної медицини ФПО не стала виключенням. Досить швидко всіма викладачами кафедри було опановано сучасні методики дистанційного навчання на платформі Teams від Office 365. Тут варто зазначити, що кафедра має необхідне технічне оснащення для проведення дистанційного навчання, а саме швидкісне підключення до мережі Інтернет, мультимедійний центр, та ноутбуки у кожного викладача для проведення дистанційних практичних занять.
Keywords: дистанційне навчання; лекції; практичні заняття