Стрес та стресостійкість - Різник, Ольга Іванівна; Таранов, Володимир Володимирович; Петрихін, Валерій Петрович (My University, 2022)
Сучасний світ диктує інтенсивне та напружене життя, з постійно наростаючим темпом, що, у свою чергу, сприяє накопиченню негативу, стресу, переживань, тим самим формуючи стійкі стресові стани [1, 2]. Це значно впливає на показники стану здоров’я людини, якості та продуктивності професійної діяльності, тим самим вимагаючи значних зусиль для стабілізації психічних та фізіологічних якостей.
Keywords: тези доповідей