Взаємодія національної і світової культури у контексті глобалізації - Піскунова, М. Г. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження – окреслити вплив глобалізації на взаємодію національних та світової культури.
Keywords: тези доповідей