Сприйняття смерті дітьми різних вікових груп - Соляник, Олександра Вячеславівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
В умовах воєнного стану медики, як ніхто інший повинні не забувати про тендітне відношення до дітей, приділяти увагу дітям різного віку, а тим паче розуміти дітей, які втратили близьких.