Досягнення цілісності особистості в перспективі вчення Карла Юнга - Малюченко, В. С. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою дослідження є з’ясування передумов розкриття особистого потенціалу на шляху пізнання та прийняття себе, який Юнг називає процесом індивідуації чи здобуттям цілісності своєї особистості.
Keywords: тези доповідей