Досвід роботи із використання MS Teams пакету Office 365 як освітньої дистанційної технології на кафедрі інфекційних хвороб - Фурик, Олена Олександрівна; Рябоконь, Олена Вячеславівна; Оніщенко, Тетяна Євгенівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
В умовах карантину, що обумовлений COVID-19, організація якісного освітнього процесу без хмарних технологій не постає можливим, а вибір освітньої дистанційної технології не має відрізнятися від традиційного.
Keywords: дистанційне навчання; медична освіта