Анкетування як засіб підвищення якості викладання латинської та іноземної мов у медичних ВИШах - Гордієнко, Олена В'ячеславівна; Мирошниченко, Олена Анатоліївна; Гордиенко, Е. В.; Мирошниченко, Е. А.; Gordiyenko, O.; Myroshnychenko, O. (Запоріжжя: Класичний приватний університет, 2016)
У статті розглянуто питання оцінювання якості викладання дисциплін на ка- федрі іноземних мов у Запорізькому державному медичному університеті та засоби підвищення якості їх викладання за допомогою анкетування. Висвітлено результати анкетування студентів І та ІІ курсів медичних і фармацевтичних факультетів щодо якості викладання латинської та іноземної мов очима студентів.В статье рассматриваются вопросы качества преподавания латинского и иностранного языков в Запорожском государственном медицинском университете и способы повышения качества преподавания посредством анкетирования. Освещены результаты анкетирования студентов І и ІІ курсов медицинских и фармацевтических факультетов относительно качества преподавания данных дисциплин. The article deals with the study of the survey concerning teaching Latin and English at the Department of foreign languages of Zaporizhzhia State Medical University. It also covers the ways of improvement the quality of teaching Latin and fundamentals of medical terminology and Foreign language for specific purposes. The survey was carried out among the students of the I and II years of medical and pharmaceutical faculties to asses and to improve the quality of teaching process at the department.
Анкетирование как средство повышения качества преподавания латинского и иностранного языков в медицинских ВУЗах
The survey as a way of improving the quality of latin and english teaching at medical universities
Keywords: анкетування; якість викладання; латинська мова та медична термінологія; іноземна мова за професійним спрямуванням; анкетирование; качество преподавания; латинский язык и основы медицинской терминологии; иностранный язык за профессональным направлением; survey; the quality of teaching; Latin and fundamentals of medical terminology; English for specific purposes