Морально-етичні проблеми клонування - Кузьміна, С. В. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Людство переступило поріг ХХІ століття і перед нами постає невідоме майбутнє, зумовлене якщо не загадками у науковій сфері, то щораз більшим зростом потенціалу людини. Біда у тому, що у сучасної людини еволюціонує думка всевладності у будь-якій царині. Тому резонансу у світі набирає новочасна проблема клонування.